Cum cumpar?

Comenzile pot fi plasate online, telefonic sau in Cofetaria Caramello.

Comanda Telefonic

Solicita informatii si plaseaza comenzi la numarul 0727 297 236 in timpul programului de lucru: Luni-Vineri: 09:00-18:00 si Sambata-Duminica: 09:00-16:00

Comanda Online

Comanda online produsele noastre indiferent daca ai un cont sau nu pe www.cofetariacaramello.ro. Diferenta este economia de timp in completarea informatiilor personale, a adresei de livrare si a datelor de facturare (daca este cazul).

Simplu:

Daca ai deja cont pe www.cofetariacaramello.ro, in partea dreapta sus (sectiunea Contul Meu), introduci adresa de e-mail si parola pentru preluarea automata a informatiilor tale, impreuna cu produsele comandate.
Daca nu ai un cont trebuie sa completezi informatiile personale, adresa si datele pentru facturare (daca este cazul).
Beneficiezi de livrarea gratuita in Sinaia pentru o comanda minima de 50 lei, in limita disponibilitatii capacitatilor de transport.

Comanda Online in 7 Pasi:

Click pe produsul pe care vrei sa-l comanzi.
Selecteaza cantitatea (numarul de portii) si compozitia dorite.
Scrie o dedicatie care va fi adaugata pe produsul ales.
Click pe butonul Adauga in Cos. Astfel produsul a fost preluat in Cosul de Cumparaturi si poti continua cautarea de noi rasfaturi pe care vrei sa le adaugi comenzii finale.
Verifica lista produselor din Cosul de Cumparaturi (cantitate, compozitie, dedicatie), poti face modificarile dorite si apoi click pe Trimite Comanda.
Completeaza campurile cu atentie: informatii personale (nume, contact, adresa) si optiuni suplimentare – facturare pe firma si adresa de livrare diferita (daca este cazul). Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Alege modalitatea de plata (Card/ Numerar) si data livrarii/ridicarii, citeste si accepta Termenii si Conditiile www.cofetariacaramello.ro si apoi finalizeaza comanda cu un click pe Trimite Comanda.

Plata Comenzii

Plata in numerar la livrare, trebuie doar sa finalizezi comanda. Trebuie sa stii ca pentru comenzi de peste 250 lei este nevoie sa platesti un avans minim de 50% din valoarea achizitiei.

Finalizarea Comenzii

Odata ce primim comanda, te vom contacta telefonic pentru a verifica impreuna informatiile furnizate, produsele alese si agrearea de comun acord a detaliilor de livrare.