XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Tort egiptean – 130gr

22,00lei
Prăjitură care vă duce cu gândul la țările cu o climă caldă și liniștită! Conținut de cremă de vanilie, cu nucă caramelizată și bezea.

Diplomat cu fructe – 130gr

20,00lei
Aflat printre cele mai cunoscute deserturi, prăjitura diplomat conține charlotă și fructe confiate în interior. Exteriorul conține fructe proaspete, pe gustul tuturor. O prăjitură răcoritoare și colorată ”natural” cu fructe
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Black and White – 130gr

20,00lei
Prăjitura conține mousse de ciocolată neagră și mousse de ciocolată albă completat de un blat crocant de ciocolată. Zmeura strecurată în această combinație de ciocolată întregește gustul inedit al prăjiturii.

Mousse de ciocolata – 130gr

29,00lei
Gustul de ciocolată păstrat și servit sub forma unei spume de ciocolată. Spuma de ciocolată este pufoasă, delicioasă și gata de servit.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Belcolade – 130gr

Batoanele de ciocolată clasică cu mousse-ul pufos de ciocolată albă în combinație cu vișinele din interior oferă savoare potrivită în orice moment.

Cozonac

Aflat printre cele mai cunoscute și consumate alimente din perioada sărbătorilor, cozonacul rămâne o alegere potrivită pentru orice moment al zilei! Conținut pufos și miros îmbietor, tot ce aveți nevoie pentru a vă întregi masa de sărbători!

Macarons cutie – 15 buc

Curcubeu pe cerul gurii. Am pregătit câte o aromă pentru toți pofticioșii. Macarons sunt cea mai potrivită alegere pentru iubitorii de dulce și frumos! Cofetăria noastră va pune la dispoziție un întreg sortiment care sa va coloreze zilele.

Trufe

Când auzim “ciocolata belgiană”, auzim “ciocolata la mama ei acasă”! Am făcut ACASĂ pentru această prăjitură la noi în cofetărie. Conținut de cacao, ciocolata belgiană, frișcă și cremă de whisky.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL